NYHEDSBREVET SES BEDST I EN BROWSER
I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår
Kære kollegaer 
 
Året går på hæld og vi har spekuleret over, hvorledes man kan sende en julehilsen uden at nævne Corona – det kan ikke lade sig gøre. 
 
Pandemien sætter store begrænsninger for os alle, blandt andet for samværet med vores familie og nærmeste. Dette vil utvivlsomt påvirke julen for mange af os. Vores arbejdsliv er ligeledes udfordret af den store belastning sundhedsvæsenet står over for og dette ser desværre ud til at fortsætte ind i 2021.
 
2020 har i sandhed været et anderledes år. For DOS har det blandt andet betydet, at vores 75 års jubilæumskongres, som vi havde glædet os til at afholde, blev aflyst. Vi har nu haft pandemien hængende over os i snart et år, men går nu mod lysere tider i mere end én forstand. De nye coronavacciner skulle gerne medføre, at vi kan genoptage selskabets aktiviteter, hvor vi igen kan mødes fysisk med vores kollegaer på tværs af landet. 
 
I 2021 håber vi at kunne afholde vores 75-års jubilæumskongres i uge 46 på Scandic Falkoner hotellet i København (bemærk: 18.-20. november 2021)
 
Vi har sammensat et program af høj faglig og videnskabelig karakter og håber at kunne byde jer alle velkomne.
 
I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår  
 
Med venlig hilsen  
 
Bestyrelsen Dansk Ortopædisk Selskab
Frameld dig dette nyhedsbrev