NYHEDSBREVET SES BEDST I EN BROWSER
Nyhedsbrev august 2021
DOS Kongressen 2021
 
Til efteråret er det to år siden vi sagde farvel til hinanden i Vingsted og tak for en god DOS kongres. Til november kan vi langt om længe igen byde velkommen til endnu en DOS kongres med fysisk fremmøde. Det bliver en festlig dag.

DOS kongressen afholdes i år på Scandic Falkoner i København i uge 46 fra torsdag d. 18. november til lørdag d. 20. november.

Vi har i år modtaget rekord mange abstrakts (262 stk.) med et meget højt videnskabeligt niveau. Alle vores fagområder er bredt repræsenteret blandt de indsendte abstrakts. Alle abstrakt er blevet vurderet af 3 reviewers fra de respektive fagområder samt et medlem af Videnskabelig Udvalg. Jeg vil gerne sige tak til fagområderne og deres reviewers for den store indsats.

Videnskabeligt Udvalg har i år overladt afviklingen af poster sessionen til YODA. I år kan du glæde dig til en posterwalk inddelt i små grupper efter emne med mere end 120 posters i alt. Til hver gruppe vil der være en moderator, som styrer slagets gang. Der vil blive uddelt priser til de bedste posters. Poster walken starter torsdag kl. 17.30. Undervejs vil der blive serveret øl, vin og vand. Kom og vær med – det bliver både spændende og festligt.

Fredag på DOS kongressen bliver også en festdag. Vi fejrer nemlig 75-års jubilæet for DOS kongressen med en æresforelæsning om DOS gennem tiden. Bjarne Møller-Madsen og Steen Bach Christensen vil lede os gennem begivenhederne med sikker hånd. At 75-års jubilæet faktisk var sidste år og måtte udskydes til i år på grund af corona er en mindre detalje.

Sidste sessionen om fredagen på DOS kongressen er ”DOS Best Papers” – igen i år er fagområderne bredt repræsenteret og det videnskabelige niveau meget højt. Vinderne fra DOS Best Papers vil få overrakt deres præmier til DOS festen fredag aften – her forventes fagområderne også at være bredt repræsenteret og niveauet at blive højt.

DOS kongressen slutter lørdag med ”DOS Battle”, hvor forskellige kombattanter vil gå i nærkamp om den bedste behandling. Du er dommeren og kårer vinderen af kampen.

Du kan som altid tilmelde dig kongressen på vores hjemmeside (klik her). Husk at early bird for tilmelding er d. 15. august. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med information om kongressen.

Vi glæder os til at se dig til DOS kongressen 2021.
 
 
 
Thomas Jakobsen,
Formand Videnskabeligt Udvalg
 
Frameld dig dette nyhedsbrev