NYHEDSBREVET SES BEDST I EN BROWSER
Nyhedsbrev marts 2022
Kære DOS medlem,
 
Der sker rigtig meget i de danske ortopædkirurgiske forskningsmiljøer. Det er godt for det ortopædkirurgiske speciale! Det løfter ortopædien fra et ’håndværk’, der går i arv gennem generationer, til et evidensbaseret speciale under løbende udvikling. Forskning lærer os, hvad der virker og hvad der ikke virker, og giver den velinformerede kirurg mulighed for at påvirke holdningen på bjerget. Forskning driver udviklingen og gør det interessant samt givende at være ortopædkirurg.
 
 
Den bedste danske ortopædkirurgiske videnskab skal fejres. Det gør DOS ved at ære året bedste artikel og årets bedste PhD. For at komme i betragtning til priserne, skal man inden den 1. april indsende en motiveret ansøgning til scientific@ortopaedi.dk.
 
 
 
DOS Kongressen 2022 finder sted d. 16.-18. november 2022 i Vingsted.
 
Lige som sidste år er abstract deadline d. 15 april.
 
DOS kongressen 2021 havde et af de flotteste og stærkeste videnskabelige programmer nogensinde. Tæt på 200 indsendte abstracts, spændende sessioner med præsentation af ny forskning inden for alle fagområder og en foredragskonkurrence på højt internationalt niveau. Programmet balanceres, så der er noget for alle og så både den unge og den rutinerede forsker har mulighed for at præsentere deres fund. Deadline for at indsende et abstract til DOS Kongressen 2022 er den 15. april. Indsendelse sker her >>
 
 
Ved DOS kongressen 2021 blev der valgt et nyt videnskabeligt udvalg. Udvalget har til opgave at sikre og udvikle selskabets videnskabelige aktiviteter og facilitere vidensdeling på tværs af landet. Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet og tager meget gerne imod input og ideer. DOS Videnskabeligt Udvalg består af: Per Gundtoft, Søren Ohrt-Nissen, Michala Skovlund, Bjarke Viberg, Jan Duedal Rölfing samt undertegnede.  
 
Med venlig hilsen
 
 
Kristoffer Weisskirchner Barfod
Formand for DOS Videnskabeligt Udvalg
Frameld dig dette nyhedsbrev