NYHEDSBREVET SES BEDST I EN BROWSER
Nyhedsbrev maj 2022
Kære DOS medlem,  
 
DOS Kongressen 2022 afholdes fra onsdag d. 16. til fredag d. 18. november på Vingsted Hotel og Konference Center. Det er anden gang kongressen afholdes i Vingsted. Første gang var i 2019, og vi glæder os til at komme tilbage til en forhåbentlig lige så succesfuld kongres i 2022. Bedømmelsen af de 208 indsendte abstracts er sat i gang, og Videnskabeligt Udvalg er ved at være klar med det videnskabelige program. I lighed med tidligere afholdes der også kurser, symposier, fagområde møder, generalforsamling, stor industriudstilling og forventeligt også industrisymposier i de allokerede frokostpauser. Uddannelsesudvalget indbyder til prækursus om den nye målbeskrivelse tirsdag, 15. november. Yderligere information følger. 
 
Der planlægges sociale aktiviteter onsdag aften. Hold dig opdateret på hjemmesiden, hvor det spændende program løbende annonceres. Der vil være mulighed for både fysisk udfoldelse og/eller foredrag. Torsdag aften er der i lighed med tidligere år kongresfest. Sæt dine kollegaer stævne til en hyggelig aften med musik og anden festlig underholdning. Prisen for velkomstdrink, 2-retters menu, inkl. drikkevarer ad libitum under middagen og natmad er 700 kr. Tilmelding skal ske via hjemmesiden.  
 
Husk at Vingsted har et begrænset antal værelser. Del derfor gerne dobbeltværelserne med kollegaer, for at sikre flest muligt overnatning på stedet. Prisen er 735 kr. pr dobbeltværelse ved overnatning for 1 person, med et tillæg for ekstra morgenmad hvis værelset deles. Der er et begrænset antal enkeltværelser og der er mulighed for flere-sengs værelser til 1095 kr. per værelse med tillæg for morgenmad for ekstra personer. Bookning og afregning af værelser foregår direkte via Vingsted. For dem der ikke overnatter på Vingsted, arrangerer DOS gratis bustransport til og fra Cabinn i Vejle.
 
Reservation af værelser på både Vingsted og Cabinn Vejle annonceres på vores hjemmeside, hvor link til disse hoteller kan tilgås.  
 
På grund af generelle prisstigninger og prisudvikling er der flere omkostninger forbundet med afholdelse af kongressen i 2022 sammenlignet med 2019. Vi har derfor været nødsaget til at øge priserne for både DOS-medlemmer og for vores samarbejdspartnere fra industrien. Vi opfodrer desuden alle medlemmer til at tilmelde sig kongressen i god tid, da mange sene tilmeldinger kan give problemer med at tilpasse forplejning og være årsag til kø i forbindelse med registrering. Det betyder, at vi har lavet en attraktiv Early Bird pris på 600 kr. per dag eller 1500 kr. for alle 3 dage. Vi har samtidig flyttet datoen for Early Bird til den 15. oktober 2022, hvor alle gerne skulle kende deres vagtplan for november. Det betyder dog også, at prisen ved sen tilmelding er steget relativt meget til henholdsvis 900 kr. per dag ved tilmelding senere end den 15. oktober og til 1200 kr. per dag ved tilmelding på stedet.      
 
 
Vi vil med denne klumme forsikre alle vores medlemmer og ledende overlæger om, at alle roligt kan tilmelde sig kongressen. En eventuel aflysning på grund af Corona eller andre force majeure årsager vil føre til tilbagebetaling til såvel medlemmer som til industrien. Samtidig vil vi i lighed med tidligere overholde alle restriktioner og direktiver fra myndighederne.  
 
På vegne af bestyrelsen
 
 
Jeppe Vejlgaard    Bo Sanderhoff Olsen
Rasmussen
          Afgående formand     
  Kasserer                
Frameld dig dette nyhedsbrev