NYHEDSBREVET SES BEDST I EN BROWSER
Nyhedsbrev juli 2023
Kære DOS medlem,
   
Efter nogle udfordrende år hvor vi først på grund af industriens complianceregler skulle finde nye lokaliteter og dernæst en længerevarende national nedlukning som følge af COVID-19, er vi heldigvis ved at være tilbage i mere faste rammer for DOS kongressen. På baggrund af jeres tilbagemeldinger ved tidligere kongresser har vi i bestyrelsen arbejdet for, at vi skiftevis afholder kongres i Jylland og København. Vi har således indgået aftale med Scandic Falkoner på Frederiksberg om afholdelse af kongressen hvert andet år frem til 2029.  
 
Sidst vi var på Scandic Falkoner var i forbindelse med vores 75 års jubilæumskongres i 2021, hvor vi var et rekord stort antal deltagere og havde stor opbakning fra vores samarbejdspartnere fra industrien. Vi glæder os derfor til at komme tilbage til en forhåbentlig lige så succesfuld kongres på Scandic Falkoner, Frederiksberg, der afholdes:   
 
Onsdag, d. 15. november – fredag, d. 17. november 2023  
 
Bedømmelsen af de indsendte abstracts er afsluttet. De er af jer, som har indsendt abstracts, har fået svar. Videnskabeligt Udvalg er ved at være klar med et spændende videnskabeligt program. I lighed med tidligere afholdes der forskellige faglige aktiviteter herunder møder i fagområderne onsdag, Posterwalk, generalforsamling torsdag, videnskabelige sessioner og symposier med inviterede foredragsholdere. Det skal fremhæves at DOT har inviteret Prof. Mohit Bhandari som Guildal forelæser. Der er til generalforsamlingen valg til UDDU, så hvis du går med ideerne til, hvordan kurser, feedback, målbeskrivelse og uddannelse generelt kan bedres på nationalt niveau, bedes du give besked om dit kandidatur allerede nu og sende dit valgoplæg inkl. foto til  
 
education@ortopaedi.dk  
 
Der vil som tidligere være en stor industriudstilling og frokostsymposier arrangeret af vores samarbejdspartnere fra industrien. Torsdag aften er der kongresfest. Sæt dine kollegaer stævne til en hyggelig aften med musik, uddeling af priser og eventuel anden festlig underholdning. Prisen for velkomstdrink, 3-retters menu, drikkevarer under middagen er 700 kr. Tilmelding skal ske via hjemmesiden:  
 
 
Der er mulighed for at booke overnatning på Scandic Falkoner. Prisen er 1495 kr. pr nat ved overnatning for 1 person i standard dobbeltværelse. Bookning og afregning af værelser foregår direkte via Scandic Falkoner:
 
 
Overstående pris er standardpris. Det vil sige at prisen ikke er et tilbud, og værelserne kan muligvis bookes billigere andetsteds, især hvis man er indstillet på at værelset ikke er refunderbart.   Vi opfordrer alle medlemmer til at tilmelde sig kongressen i god tid, da mange sene tilmeldinger kan give problemer med at tilpasse forplejning. Det betyder, at vi fastholder en attraktiv Early Bird pris på 600 kr. per dag eller 1500 kr. for alle 3 dage. Vi skal jf. vores kontrakt med Scandic Falkoner melde et deltagerantal ud senest 30 dage før kongressen. Dato for Early Bird er derfor:  
 
10. oktober 2023.  
 
Prisen ved sen tilmelding er relativ høj og vil som sidste år være på 900 kr. per dag. Tilmelding skal ske via hjemmesiden: 
 
 
Du ønskes en god sommerferie – husk solcreme og tilmelding til DOS Kongressen inden early bird deadline!
 
På vegne af bestyrelsen
       
Jeppe Rasmussen
Kasserer, Dansk Ortopædisk Selskab (DOS)

Frameld dig dette nyhedsbrev