Se dette nyhedsbrev i en browser
Februar 2024

Kære Alle DOT medlemmer.

Et nyt år er begyndt, og der er som medlem af DOT heldigvis mange spændende ting af se frem til i det kommende år.

Der er fortsat få pladser tilbage til DOT Årsmøde 2024, der for første gang afholdes på Hotel Vejlefjord d. 5-6 april 2024. I år er temaet børnefrakturer. Der er igen i år et stærkt hold af oplægsholdere fra såvel ind- som udland, og god mulighed for at få socialiseret med dine kolleger fra hele landet. Det foreløbige program findes her, og du kan tilmelde dig på dot.nemtilmeld.dk. Sidste tilmeldingsfrist er d. 20/2/2024 kl. 23.59. Vi håber at se dig til både det faglige og det sociale.

Efter et veloverstået DOS Årsmøde 2023 med valg til DOTs bestyrelse, har bestyrelsen konstitueret sig ved det efterfølgende møde i december. For at sikre en glidende overgang mellem de forskellige valgperioder og bibeholdelse af så meget viden som muligt i bestyrelsen, har vi denne gang valgt at konstituere os med en Formand, Næstformand og en Past President, foruden kasserer og udvalgsposter. Vi håber, at dette også fremadrettet vil give en robust bestyrelse i DOT.

DOTs bestyrelse har nu i efterhånden mange år arbejdet på NOMS, for at sikre en skadestueinstruks på et højt fagligt niveau. Det har været en både tidsmæssig og økonomisk betydelig indsats og vi er nu nået til et niveau, hvor der skal andre kræfter til at hjælpe os med at løfte den videre. Der er ikke aktuelt nogle aftagere inden for det offentlige, der har interesse i af løfte driften af såvel hjemmeside som faglig redigering, og bestyrelsen har derfor besluttet at afsøge muligheden for kommercielle samarbejdspartnere.

DSOI (Dansk Selskab for Ortopædkirurgisk Infektionskirurgi) har de seneste år sat mere fokus på de ortopædkirurgiske infektionssygdomme og har fremsat ønske om at infektionskirurgerne får en mere fremtrædende rolle ved behandling af disse sygdomme. Fra DOTs bestyrelse ser vi mange muligheder for et samarbejde til gavn for såvel patienter som kolleger og ser frem til en nærmere dialog med DSOI i løbet af året.

På bestyrelsens vegne – og på gensyn i Vejle

Rasmus Elsøe og Morten Schultz Larsen

Formand & Næstformand
Dansk Ortopædisk Traumeselskab - www.traumeselskab.dk
Redaktør : Anne Mette Stausholm - webmaster@traumeselskab.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev