Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære DOT medlem!  
 
 Hermed seneste nyt fra Dansk Ortopædkirurgisk Traumeselskab.     
 
Årsmødet 2019
DOT årsmøde afholdes den 5 og 6 April 2019 på Trinity Hotel & Konference Center,i Fredericia. Emnet er ”Failures in fracture management” med fokus på nonunion og infektion. Se program her. Der er nu åbnet op for tilmelding. Pris 2995 kr for kursus med overnatning og bespisning. Sidste deadline for tilmelding er 13. januar 2019. Husk at melde dig i god tid da det er først til mølle og tag din kollega med så du har en dansepartner. Har du en case om infektion eller nonunion som du ønsker at dele med andre kan du allerede nu sende den til chairman@traumeselskab.dk.  Sidste deadline for at indsende cases er 1. marts 2019.  
 
DOS Kongressen
Netop afholdt med stort antal medlemmer der mødte op til hhv. generalforsamlingen samt efterfølgende symposium i åbne frakturer.  
Vi modtager gerne dit forslag til emne for fremtidig DOT symposier. Forslag kan sendes til (chairman@traumeselskab.dk)    
 
Rejselegat
DOT Rejselegatet kan søges igen i år. Deadline for ansøgning er 1. december. På vores hjemmeside finder du kriterier for ansøgning.  
Rejsebeskrivelse for seneste followship kan læses her.  
 
Korte Kliniske Retningslinjer
”Operativ eller non-operativ behandling af olecranon frakturer hos ældre” har været i høring og er nu godkendt ved DOS kongressen. Skrivelsen kan findes på DOS´s hjemmeside.
 
National ortopædisk skadestue instruks (NOSI)
En arbejdsgruppe af DOT medlemmer er oprettet. Gruppen arbejder med at få lavet de sidste instrukser indenfor frakturbehandlinger. Herefter skal alle udarbejdede instrukser i høring hos erfarne DOT medlemmer. Vi søger derfor erfarne traumekirurger der ønsker at lave review på dele af instrukserne. Er man interesseret kan man skrive til chairman@traumeselskab.dk.  
 
Specialespecifikt Kursus i traumatologi.
DOT er blevet spurgt at udpege næste hospital der skal være ansvarlige for at afholde det speciellespecifikke kursus i traumatologi fra september 2021 og 3 år frem. Hvis man som afdeling mener man kan varetage kurset og har ønsker om det så lav en skrivelse og begrund hvorfor vi skal vælge jeres afdeling. Deadline 1. december. Skrivelse sendes til chairman@traumeselskab.dk    
 
 
 
De bedste hilsner  
 
Ilija Ban, Formand  &  Annie Primdahl, Næstformand                                                       
Dansk Ortopædisk Traumeselskab - www.traumeselskab.dk
Redaktør : Ulrik Branner - webmaster@traumeselskab.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev